Γινε ελληνας για μια εβδομαδα

Το Gofreedly
Μάιος 28, 2021
Ημερησια οδικη εκδρομη στα Μετεωρα
Φεβρουάριος 12, 2023
Το Gofreedly
Μάιος 28, 2021
Ημερησια οδικη εκδρομη στα Μετεωρα
Φεβρουάριος 12, 2023

 Συνδυαστε τις διακοπες σας στην Ελλαδα με μια σειρα μαθηματων της γλωσσας και ζηστε την Ελλαδα σαν ντοπιος!

Το "Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα" είναι ένα πλήρες καταφύγιο γλώσσας και πολιτισμού στο Πήλιο, ειδικά σχεδιασμένο για λάτρεις της ελληνικής γλώσσας και μαθητές όλων των επιπέδων που είναι παθιασμένοι με την ελληνική γλώσσα και θέλουν να επισκεφτούν την Ελλάδα με έμφαση στην εκμάθηση και εξάσκησή της , καθώς και να γνωρίσουν πτυχές της ελληνικής καθημερινότητας και πολιτισμού.

Περάστε χρόνο με έναν ντόπιο πιστοποιημένο δάσκαλο και προπονητή ξένων γλωσσών, ο οποίος θα προσαρμόσει τη μάθησή σας και θα σας καθοδηγήσει σε αυτό το γλωσσικό ταξίδι. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη συνομιλία, αποκτώντας προφορική πρακτική, θα μάθετε νέο λεξιλόγιο και αστείες φράσεις της καθομιλουμένης που θα σας κάνουν να ακούγεστε πιο Έλληνες, καθώς και συμβουλές και τεχνικές που θα χρησιμοποιήσετε για τις σπουδές σας στο σπίτι και όλα αυτά σε συνδυασμό με ποικίλα εργαστήρια, περιπάτους και υπαίθριες δραστηριότητες.

 

Ο βολος περα απο τον μυθο -Ιστορικη περιηγηση με τα ποδια

Εξερευνήστε στον Βόλο με έναν ντόπιο!

Ο Βόλος είναι ένα από τα πιο μοναδικά λιμάνια της ηπειρωτικής Ελλάδας που έχει θέα στη θάλασσα ενώ πίσω ορίζεται από το μαγευτικό βουνό του Πηλίου!

Μέσα από το αστικό τοπίο της πόλης θα μάθουμε ιστορικές και πολιτιστικές λεπτομέρειες του Βόλου, το πρόσφατό του παρελθόν όπως η σύνδεση της πόλης με τον ζωγράφο De Chirico, το βιομηχανικό παρελθόν και πως ο Βόλος ήταν κάποτε το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας. Αυτό που συνέβη το 1955 άλλαξε εντελώς την πόλη και είναι ο συνδετικός κρίκος με τη Μικρά Ασία, ένας δεσμός που καθόρισε τον σύγχρονο Βόλο και τη γαστρονομική του ταυτότητα.

Τέλος θα κάνουμε μια στάση για να δοκιμάσουμε «τσίπουρο» το τοπικό ποτό και να μάθουμε τους μυστικούς κανόνες για το πώς να το παραγγείλετε σαν γνήσιος ντόπιος!

Ελάτε λοιπόν να σας δείξουμε την πόλη μας!

 

Ελληνες εν κινησει

Μάθετε και εξασκηθείτε στα ελληνικά, πιείτε έναν καφέ ή ένα ποτό με έναν ντόπιο και ζήστε την Ελλάδα στο έπακρο.

Μια ειδικά σχεδιασμένη γλωσσική και πολιτιστική εμπειρία για πολυάσχολους ανθρώπους που θα ήθελαν να μάθουν ή να εξασκήσουν τα ελληνικά αλλά δεν έχουν χρόνο για ένα τυπικό μάθημα γλώσσας και προτιμούν να είναι έξω και να απολαμβάνουν τη μάθηση με φιλικό και άτυπο τρόπο ενώ πίνουν έναν καφέ ή τσίπουρο (μετά το μεσημέρι) και δοκιμάζοντας ελληνικούς τοπικούς μεζέδες.

Θα έχετε δίπλα σας έναν μητρικό ομιλητή και έμπειρο δάσκαλο, που θα σας ενθαρρύνει και θα σας προκαλεί να μιλήσετε σωστά στα ελληνικά. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τη διασκέδαση στην εκμάθηση των ελληνικών, ώστε να γίνει ένα χαρούμενο και συναρπαστικό ταξίδι.

Μια απόλυτα εξατομικευμένη εμπειρία για να εξασκηθείτε και να μάθετε το θέμα που σας ενδιαφέρει περισσότερο, σε συνδυασμό με συναρπαστικά ιστορικά στοιχεία από τους μεσαιωνικούς χρόνους στο Πήλιο, καθώς και πτυχές της ελληνικής καθημερινότητας και πολιτισμού.

 

Εξερευνηστε το Πηλιο με εναν ντοπιο!  – Ιστορικη περιηγηση με τα ποδια

Ιστορία, τέχνη, πολιτισμός, τοπίο, φύση, φαγητό και κρασί, το Πήλιο τα έχει όλα!

Βυθιστείτε στο πράσινο του δάσους, απολαύστε τη θέα στη θάλασσα και μάθετε την ιστορία του.

Ας περπατήσουμε στα πετρόχτιστα χωριά και ας εξερευνήσουμε μαζί κρυμμένα πετράδια, πολιτιστικές λεπτομέρειες, μυστικά του παρελθόντος.

Μάθετε τη σύνδεση με τον Σουλτάνο, την Αίγυπτο, τους ελληνικούς εμπορικούς δρόμους και πώς βοήθησε την ελληνική επανάσταση κατά των Οθωμανών που οδήγησε στη δημιουργία του Νέου Ελληνικού κράτους.

Τελευταίο αλλά καθόλου ασήμαντο, θα βρείτε παραδοσιακά προϊόντα καθώς και συνταγές που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνο εδώ!

Ελάτε λοιπόν μαζί μας και γίνετε ντόπιος για μια μέρα!

 

Μονα Σπαχη

Κιν.  6974365805,
Τηλ. 2421020464
www.learngreekwithme.com
Email: info@learngreekwithme.com
Instagram: @learngreekwithme
Skype: mona.spachi

 

elGreek